Contingut d'aquest blog

La comissió de Jubilats i Prejubilats dels Enginyers Industrials de Catalunya, organitza, des de l'any 2006, unes conferències amb el nom de "Aula d'Extensió Universitària", vinculada a la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), amb la col·laboració d'AFOPA (Aules de la Gent Gran) i del Departament de Recerca i Universitats, Secretaria General, de la Generalitat de Catalunya.

L'aula pretén oferir als companys enginyers, així com als seus familiars i amics interessats, una ampliació del seus coneixements, tant humanístics com tècnics, impartida per professors universitaris de prestigi reconegut.

A continuació trobareu els detalls de les conferències i, a la columna de la dreta, veureu les presentacions i els vídeos que ens han cedit els ponents desprès de les sessions.

Al final de cadascuna de les entrades hi podeu afegir els vostres comentaris fent clic a l'enllaç dins el quadre de "comentaris" amb fons blanc.

Totes les conferències es realitzaran de forma híbrida, els dimecres, a les 18 h.

Recordeu que heu de inscriure-us prèviament (a totes o a una sola conferència), a través de d'aquest enllaç

El link per connectar-se s'enviarà per mail als inscrits, el divendres anterior a cada presentació.
===========================================================================

Acte inaugural curs 2013 - 14

"Els catalans i el seu estat" a càrrec de l'Honorable Sr. Ferran Mascarell, Conseller de Cultura de la Generalitat de Catalunya

Previst pel 25 de Setembre de 2013, aquest acte s'hagut d'ajornar al dia 10 d'octubre, per problemes d'agenda del conferenciant

A les 18h al Col·legi Casp, del carrer Casp 25 de Barcelona